50% Complet

Completează astăzi formularul de mai jos, comandă ghidul Elimină Nisipul și Piatra la Rinichi și primiți GRATUIT aceste 3 Bonusuri:

 • CARTEA BONUS #1 – Alimentația Corectă a Bolnavilor de Rinichi: reţete culinare şi sfaturi despre alimente, ingrediente şi preparate indicate/interzise. Cu ajutorul rețetelor din acest ghid reuşeşti să stopezi distrugerea rinichilor și îi ajuți să elimine toxinele, nisipul și pietrele, în timp ce tu îți satisfaci pofta de dulce, porc, vită, înghețată, papanași, etc… O carte fără de care se ajunge garantat la spital, o primești astăzi gratuit alături de ghidul Elimina Nisipul și Pietrele la Rinichi
 • CARTEA BONUS #2 – Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății Sănătatea și bunăstarea rinichiilor sunt posibile doar într-un corp energic și ușor? Îndiferent că tratezi rinichii sau alte organe, este obligatorie o alimentație corectă? Descoperă din ghidul Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății, combinațiile de alimente, exerciții fizice și obiceiuri sănătoase care îmbunătățesc starea rinichilor și TOPESC grăsimea. Este cartea de slăbire din Romania care spune lucrurilor pe față și te ajută să slăbești sănătos, fără pastile, fără aparate de aerobic, plasturi sau alte produse de teleshopping!
 • CARTEA BONUS #3 – Învinge Depresia, Jurnalul unui Psiholog: Persoanele care sufera de una sau mai multe simptome ale unui organism necurățat (amețeli, balonări, tensiune ridicata, somnolență,etc.) au cu 51% mai multă de depresie clinică decât restul populației. Descoperă tehnicile prin care depășești rapid și ușor această stare. Nu ai nevoie de antidepresive! Cartea Învinge Depresia, Jurnalul unui Psiholog este un ghid apreciat de cititori prin numeroasele sfaturi practice, ieftine și ușor de aplicat. Prețul ghidului 47 de lei, dar îl primiți GRATUIT astăzi, în pachtul Elimină Nisipul și Piatra la Rinichi

Toate acestea la prețul de doar 75 lei – Ofertă disponibilă astăzi

Nu plăteşti nimic în avans! La preţul coletului se adaugă 18 lei taxele de transport şi ajunge la destinaţie în 1-2 zile lucrătoare prin firma de curierat Urgent-Cargus. Plata se face curierului la înmânarea coletului!

Formular de comanda securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

De ce vei iubi și tu această carte?!

 • Bianca Bercea

  Am copilărit într-o zonă cu apă foarte dură, lucru care încă din copilărie a început să îmi afecteze rinichii, trezindu-ma cu dureri mari de rinichi la nici 30 de ani. Am consultat un medic de la spitalul Floreasca care  mi-a prescris un tratament și o alimentație specială pentru pietrele la rinichi pe care le-am regăsit și in cartea dvs și totul s-a terminat cu bine! Multumesc pentru sfaturile utile!

 • Mioara Pantea

  Am avut dureri periodice și acumulări de nisip și pietre la rinichi mai bine de 20 de ani. Ghidul vostru mi-a dezvăluit un stil de viață care cu un minim de atenție la ce mănânc și beau m-a scăpat de dureri și probleme de peste 1 an de zile.

 • Vasile Tanase

  Pietrele la rinichi au fost o afecțiune comuna în familia mea, cel mai probabil din cauza alimentației, dar și ereditar. Remediile și regimurile alimentare descoperite în cartea dvs ne-au pus pe picioare pe toți atât din punctul de vedere al sănătății, cât și al cunoașterii și conștientizării. Vă multumesc pentru ca ne-ați dezvăluit ce să facem și de ce pentru a scăpa de durerile crâncene ale rinichilor!

*DISCLAIMER: Informațiile de pe acest site, sau din materialele prezentate/promovate pe site nu vor să înlocuiască sfaturile unui medic specialist. Recomandăm cu tărie consultarea unui medic specialist înainte de a lua orice decizie cu privire la sănătatea dvs, indiferent că este vorba despre curățarea rinichilor sau o fază cronică a acestora.

Comenzi si livrare

Hai sa ne cunoastem

DrRinichi.ro

Ne gasesti aici

Cum comand? Despre noi Politica de Confidentialitate Tel: 0733.962.570
Cum platesc? Contact Termeni si conditii Email: beatrice@academik.ro
Livrarea comenzilor Politica de utilizare cookieuri Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30