100% Complet

Mulţumim pentru comanda şi încrederea acordată!

 • În cel mai scurt timp posibil vă contactăm telefonic pentru a confirma comanda, urmând ca după aceea coletul să plece spre dvs.
 • Coletul soseşte prin firma de curierat rapid Urgen-Cargus, iar plata se face ramburs curierului, când vă înmânează coletul. Veţi primi chitanţa, iar factura o găsiţi în colet! Curierul vă poate suna înainte de livrarea comenzi, vă rugam să răsundeți la telefon!
 • Pentru orice întrebare vă stăm la dispoziție pe adresa de email office@drrinichi.ro

Pentru sănătatea dvs,
Echipa DrRinichi.ro

Despre autori

Prin acest ghid oferim sănătate cititorilor prin calmarea durerilor și eliminarea impurităților de la rinichi, două lucruri care aduc confort și stare de bine în viața cititorilor. La scrierea ghidului au contribuit experţi din domeniul sănătăţii şi rezultatele a mii de persoane care au folosit cu succes aceste tehnici de curățare a rinichilor.

Succesul metodelor dezvăluite în ghidul Eliminarea Nisipului și a Pietrelor la Rinichi se datorează faptului că sunt 100% naturale și deși au trecut testul timpului, unele fiind folosite de mai bine de 100 de ani, au fost actualizate pentru a scoate din rinichi rezidurile și toxinele produse de alimentația din ziua de azi.

 • Publicăm articole de specialitate, care au parte de recunoaştere.
 • Ghidul este comercializat peste tot în lume. În curând va fi disponibil și în limba maghiară.
 • Colaborează cu noi personalităţi recunoscute, medici specilişti şi experţi în afecțiuni renale și alimentație.
 • Tratamentele și curele sunt preparate 100% din materii prime naturale.
 • Sfaturile noastre și metodele descrise în ghidul Elimina Nisipul și Pietrele la Rinichi - FUNCȚIONEAZĂ. Dovezile principale sunt părerile cititorilor, o parte validate de câtre notar.
 • Satisfacţia cumpărătorilor noştrii este garantată 100%.
 • Cartea s-a vândut în peste 6000 exemplare în librării și online, anul trecut.

De ce vei iubi și tu această carte?!

 • Bianca Bercea

  Am copilărit într-o zonă cu apă foarte dură, lucru care încă din copilărie a început să îmi afecteze rinichii, trezindu-ma cu dureri mari de rinichi la nici 30 de ani. Am consultat un medic de la spitalul Floreasca care  mi-a prescris un tratament și o alimentație specială pentru pietrele la rinichi pe care le-am regăsit și in cartea dvs și totul s-a terminat cu bine! Multumesc pentru sfaturile utile!

 • Mioara Pantea

  Am avut dureri periodice și acumulări de nisip și pietre la rinichi mai bine de 20 de ani. Ghidul vostru mi-a dezvăluit un stil de viață care cu un minim de atenție la ce mănânc și beau m-a scăpat de dureri și probleme de peste 1 an de zile.

 • Vasile Tanase

  Pietrele la rinichi au fost o afecțiune comuna în familia mea, cel mai probabil din cauza alimentației, dar și ereditar. Remediile și regimurile alimentare descoperite în cartea dvs ne-au pus pe picioare pe toți atât din punctul de vedere al sănătății, cât și al cunoașterii și conștientizării. Vă multumesc pentru ca ne-ați dezvăluit ce să facem și de ce pentru a scăpa de durerile crâncene ale rinichilor!

*DISCLAIMER: Informațiile de pe acest site, sau din materialele prezentate/promovate pe site nu vor să înlocuiască sfaturile unui medic specialist. Recomandăm cu tărie consultarea unui medic specialist înainte de a lua orice decizie cu privire la sănătatea dvs, indiferent că este vorba despre curățarea rinichilor sau o fază cronică a acestora. Rezultatele prezentate pe site diferă de la o persoană la alta în funcție de factori precum răspunsul organismului, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul, regimul alimentar și mentalul, de aceea dvs puteți obține rezultate diferite. Vă rugăm înainte de a lua orice decizie consultați un medic specialist.