Disclaimer

Siteul DrRinichi.ro are scopul de a vă informa asupra litiazei renale, nicidecum nu dorește să înlocuiască sau să modifice recomandările consultului medical, care este indispensabil pentru un diagnostic corect și complet.

Orice tip de tratament medical trebuie prescris doar de către medic, referirile la tratament enumerate în aceasta lucrare, fiind doar informative.

Dacă alegeți să utilizați medicamente din proprie inițiativă, este sub responsabilitatea exclusivă a dumneavoastră, exonerând de resposabilitate autorilor acestui site si a lucrărilor promovate pe drrinichi.ro.

Numai dumneavoastră sunteți singurii responsabili de modalitatea de înțelegere, non-înțelegere, utilizarea sau neutilizarea informațiilor din această lucrare.

Este foarte important să înțelegeți că orice decizie asupra stării de sănătate luată pe baza informațiilor generale (web, presă, tv, telefon, etc), fără consultarea directă medicală, este potențial periculoasă pentru propria sănătate, putând întârzia, uneori ireversibil, diagnosticul și tratamentul bolii.

În cazul în care considerați că simptomele dvs reprezintă o urgență medicală, este recomandabil să sunați medicul dvs. sau un serviciu de urgență! Întârzierea diagnosticului și autotratamentul pot fi uneori fatale!

Vă rugăm să înțelegeți că nu puteți substitui sub niciun fel consultul unui medic de specialitate! Contactarea unei boli, indiferent care ar fi aceea, obligă întotdeauna la schimbarea stilului de viață! Acesta este modul în care organismul nostru ne  spune că am greșit față de el...

 

Pentru sanatatea dvs,

Echipa DrRinichi.ro

Suntem prezenți în Bucuresti prin două Magazine Naturiste.

Pentru a ne contacta scrieți-ne la adresa de email office arond drrinichi.ro

Calea 13 Septembrie nr. 126, Parter, Sector 5, Bucuresti